Σάλος με τη δήλωση καθολικού ιερέα στις ΗΠΑ: «Η παιδοφιλία δεν σκοτώνει, αντίθετα με την έκτρωση» (Video)

Σάλος με τη δήλωση καθολικού ιερέα στις ΗΠΑ: «Η παιδοφιλία δεν σκοτώνει, αντίθετα με την έκτρωση» (Video)

Ο ιερέας Ρίτσαρντ Μπούτσι έκανε μία δήλωση on camera η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αναγκάζοντάς τον να προβεί σε διευκρινίσεις, δίχως ωστόσο να κατορθώνει να «μαζέψει» τη γενική κατακραυγή προς το πρόσωπό του.

Ο Ρίτσαρντ Μπούτσι μίλησε στην κάμερα του WJAR-TV για το θέμα των αμβλώσεων, τονίζοντας ότι η παιδοφιλία δεν έχει σκοτώσει παιδιά, αντίθετα με τις αμβλώσεις!Ένας καθολικός ιερέας στις ΗΠΑ, έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε αντιδράσεις στις ΗΠΑ. «Δεν μιλάμε για κανένα άλλο ηθικό ζήτημα, όπου κάποιοι μπορεί να κάνουν σύγκριση μεταξύ της παιδεραστίας και της άμβλωσης. Λοιπόν, η παιδεραστία δεν σκοτώνει κανέναν και αυτό συμβαίνει», ανέφερε on air ο καθολικός ιερέας, φανατικός υποστηρικτής της απαγόρευσης των αμβλώσεων.

Προφανώς, η δήλωση του ιερέα Μπούτσι έφτανε και περίσσευε στο να γίνει σάλος, με τον ίδιο να προβαίνει σε διευκρινιστική δήλωση, προκειμένου να… ησυχάσει το πλήθος. «Θα έπρεπε να είχα καταστήσει σαφές ότι το άτομο που έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση υποφέρει. Ιδιαίτερα ένα παιδί που εμπιστεύεται την πίστη, είτε πρόκειται για ιερέα, είτε για ραβίνο, για θείο είτε για γονέα. Αυτό είναι απόλυτο», ανέφερε στη διευκρινιστική του δήλωση ο ιερέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απαγορεύσει την κοινωνία σε όσους νομοθέτες του Ρόουντ Άιλαντ τάσσονται υπέρ του νόμου για το δικαίωμα στις αμβλώσεις.

Η δήλωση του ιερέα από το 0:40 του βίντεο και έπειτα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter