Σάλος με το συλλυπητήριο μήνυμα της PETA για τον Καρλ Λάγκερφελντ

Σάλος με το συλλυπητήριο μήνυμα της PETA για τον Καρλ Λάγκερφελντ

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσίευση της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων» για τον θάνατο του διάσημου Γερμανού σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

Ειδικότερα, το κείμενο που δημοσιοποίησε μέσω twitter η ΜΚΟ εξ ονόματος της ιδρύτριας της, Ίνγκριντ Νιούκιρκ αναφέρει: «Ο Καρλ Λάγκερφελτν «έφυγε» και ο θάνατός του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, όπου οι γούνες και τα δέρματα ζώων θεωρούνταν αποδεκτά. Η ΡΕΤΑ στέλνει τα συλλυπητήριά της στους αγαπημένους του παλιού της εχθρού.»

_x000D_
_x000D_

Οι αντιδράσεις στο συλλυπητήριο μήνυμα της PETA ήταν εξίσου γρήγορες: Πρώτη της “επίθεσης” στην ΜΚΟ ηγήθηκε η βρετανίδα δημοσιογράφος Σάλι Χιουζ, η οποία έγραψε: «Μόλις έλαβα ένα εκπληκτικό δελτίο τύπου από την PETA – το έλαβε κι άλλος; “Ο Καρλ Λάγκερφελτν “έφυγε’ και ο θάνατός του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, όπου οι γούνες και τα δέρματα ζώων θεωρούνταν αποδεκτά. Η ΡΕΤΑ στέλνει τα συλλυπητήριά της στους αγαπημένους του παλιού της εχθρού”. Χριστέ μου. Πάρτε ρεπό.» 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter