Σάλος με το υποτιθέμενο ..ροζ βίντεο του Τραμπ

Σάλος με το υποτιθέμενο ..ροζ βίντεο του Τραμπ

Φωτιά πήραν τα σκανδαλοθηρικά έντυπα και σάιτ στις ΗΠΑ με τα δημοσιεύματα για την ύπαρξη ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο Farhad Manjoo, που εργάζεται για τους New York Times, έχει αναρτήσει στο Twitter ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται πως περιέχει πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες αναφέρουν τα εξής:

“Σύμφωνα με την πηγή D, που ήταν παρών-ούσα στο περιστατικό, το ταξίδι του Τραμπ στη Μόσχα περιελάμβανε και το να κλείσει την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Ritz Carlton, όπου γνώριζε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα (την οποία μισεί) είχαν μείνει σε ένα από τα επίσημα ταξίδια τους στη Ρωσία, για να βεβηλώσει το κρεβάτι στο οποίο είχαν κοιμηθεί, προσλαμβάνοντας μερικές ιερόδουλες για να κάνουν “Golden showers” μπροστά του”.

Ο ίδιος ο Τραμπ, στην πρώτη του και επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, ως νεοεκλεγείς Πρόεδρος, εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφο του CNN, αλλά και στο site Buzzfeed επειδή δημοσίευσαν πληροφορίες για το ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι είναι “πολύ υποχόνδριος”. Στη συνέχεια προσέθεσε ακόμη πως συμβουλεύει όλους τους συνεργάτες τους, όταν φεύγουν από τις ΗΠΑ να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι κάνουν, γιατί “παντού μπορεί να υπάρχουν κάμερες”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter