Σάλος στην Ισπανία: Έδειξαν σε διαγωνιζόμενη του Big Brother τον βιασμό της (Video)

Σάλος στην Ισπανία: Έδειξαν σε διαγωνιζόμενη του Big Brother τον βιασμό της (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η απόφαση της παραγωγής του ριάλιτι παιχνιδιού Big Brother να εξαναγκάσει μια διαγωνιζόμενη να δει σε βίντεο τον…. βιασμό της από συμπαίκτη της.

Η παραγωγή κάλεσε την Καρλότα Πράντο στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί της έδειξαν ένα βίντεο με τη σεξουαλική πράξη που είχε με συμπαίκτη της, με τον οποίο είχε ξεκινήσει ερωτική σχέση μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια ήταν μεθυσμένη και αναίσθητη. Σύμφωνα με το απόσπασμα του καταγγελλόμενου βιασμού, έλεγε «όχι, δεν μπορώ» στον συμπαίκτη της. Αυτός΄όμως πήγε στο κρεβάτι της και καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική πράξη μαζί της, ενώ ήταν αναίσθητη, για μερικά λεπτά πριν η παραγωγή τον σταματήσει.

Η Καρλότα ωστόσο, δεν μπορούσε να δει ούτε δευτερόλεπτο από αυτό το βίντεο. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς και έβαζε τα χέρια στο στόμα της, κουνώντας το κεφάλι, παρακαλώντας την παραγωγή να σταματήσει την προβολή του βίντεο. 

«Σε παρακαλώ, σταμάτα τώρα», είπε στη «Φωνή», γνωστή ως «Super» στην ισπανική μεταφορά του παιχνιδιού. Ωστόσο το βίντεο συνέχισε να παίζει, με τον Super να της λέει: «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό, Καρλότα».

Αν και το βίντεο δεν παίχτηκε στον αέρα, διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτήν την εβδομάδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter