Σάλος στις ΗΠΑ: Λευκή γυναίκα «καρφώνει» στις αρχές 8χρονο μαύρο παιδί επειδή πουλάει νερό (video)

Σάλος στις ΗΠΑ: Λευκή γυναίκα «καρφώνει» στις αρχές 8χρονο μαύρο παιδί επειδή πουλάει νερό (video)

Η νεαρή λευκή γυναίκα,”Permit Patty”, όπως βαπτίστηκε από χρήστες του διαδικτύου, κάνει τηλεφωνικά την καταγγελία στις αρχές και στη συνέχεια προσπαθεί να κρυφτεί όταν την πλησιάζει η μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Το βίντεο από το Σαν Φρανσίσκο  ανέβηκε στα social media το Σάββατο από την μητέρα του παιδιού. Φαίνεται η λευκή γυναίκα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο, να κοιτάει με περίεργο ύφος προς την πλευρά της μητέρας και να προσπαθεί να κρυφτεί, όταν αυτή την πλησιάζει. Τότε η λευκή γυναίκα ακούγεται να λέει “Και πουλάει παράνομα νερό χωρίς άδεια”;

Η φιλονικία συνεχίζεται με την μητέρα να υποστηρίζει ότι το παιδί δεν παραβίασε κανένα νόμο, καθώς πωλούσε νερό μέσα σε ιδιωτικό χώρο της οικογένειας ενώ επεσήμανε ότι η λευκή γυναίκα δεν πίστευε ότι το κορίτσι ζούσε εκεί.

Το βίντεο έγινε viral και οι χρήστες των social media πήραν “φωτιά”, με τους περισσότερους να υπερασπίζονται το παιδί και να κατηγορούν την λευκή γυναίκα, η οποία πλέον αποκαλείται “Permit Patty” για φυλετική προκατάληψη.

Πηγή: news247.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter