Σαμαράς και Καραμανλής «άδειασαν» τον Μητσοτάκη για την τροπολογία

Σαμαράς και Καραμανλής «άδειασαν» τον Μητσοτάκη για την τροπολογία

Δύο πρώην πρωθυπουργοί άδειασαν τον πρόεδρο της Νέας δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την μεσημεριανή ψηφοφορία στη Βουλή.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία από την ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή για τη ΣΕΚΑΠ κορυφαίων στελεχών της ΝΔ παρά το γεγονός ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε να “ανεβάζει`΄ ψηλά το θέμα ώστε να υποβαθμίσει την καταψήφιση από το κόμμα του του εξωδικαστικού συμβιβασμού, που θα δώσει ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα έξι βουλευτές της ΝΔ (Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Κώστας Καραμανλή, Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, Αντώνης Σαμαράς, Κωνσταντίνος Τζαβάρας) απουσίαζαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, χωρίς καν να δηλώσουν πρόθεση ψήφου, ενώ μεταξύ των στελεχών αυτών είναι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι όχι μόνο δεν παραβρέθηκαν στην ψηφοφορία αλλά δεν γνωστοποίησαν καν την πρόθεση ψήφου τους.

Την ίδια ώρα γαλάζιοι βουλευτές από τη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη απέφυγαν να τοποθετηθούν είτε απέχοντας εντελώς από τη διαδικασία, είτε μέσω απλής πρόθεσης ψήφου.

Διαβάστε εδώ, ποιοι άλλοι βουλευτές απουσίασαν από την ψηφοφορία.

Αργά το βράδυ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διευκρινίζεται ότι όλοι οι βουλευτές της παράταξής μας που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την σκανδαλώδη κυβερνητική τροπολογία είναι απολύτως σύμφωνοι με τη θέση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το θέμα” 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter