Σαμαράς στη Βουλή: «Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα…» (Photos)

Σαμαράς στη Βουλή: «Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα…» (Photos)

«Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα και όποιος θέλει να το καταλάβει, το κατάλαβε» είπε απευθυνόμενους στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών με το «αντάρτικο» για την τροπολογία Καιρίδη.

Δείτε επίσης: Βουλή-Τροπολογία για μεταναστευτικό: Καταψηφίζει ο Σαμαράς στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη

Εξερχόμενος από την αίθουσα της Ολομέλειας, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες προσέγγισαν τον πρώην πρωθυπουργό προκειμένου να κάνει δήλωση για όσα έχουν εκτυλιχθεί τις τελευταίες μέρες με φόντο τη ρύθμιση που μειώνει από 7 σε τρία χρόνια το όριο διαμονής για την απόκτηση άδειας παραμονής από παράτυπους μετανάστες.

Ο κ. Σαμαράς συνοδευόταν από συνεργάτες του, αλλά και τον βουλευτή Μεσσηνίας, Μίλτο Χρυσομάλλη, ενώ σύντομη στιχομυθία είχε τόσο με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, αλλά τον Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Στα επίμονα αιτήματα των κοινοβουλευτικών συντακτών να κάνει κάποιο σχόλιο για τους κλυδωνισμούς στη «γαλάζια» παράταξη, ο Μεσσήνιος είπε με προφανή αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκης: «Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα και όποιος θέλει να το καταλάβει, το κατάλαβε».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter