Σαμαρικό antinews κατά Μητσοτάκη: Γιατί θα χάσει… όταν κάνει τις εκλογές που διαψεύδει

Σαμαρικό antinews κατά Μητσοτάκη: Γιατί θα χάσει… όταν κάνει τις εκλογές που διαψεύδει

Γεμάτο φαρμακερές ατάκες, προειδοποιήσεις και… δυσοίωνες προβλέψεις για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το σημερινό κεντρικό θέμα του φιλοσαμαρικού antinews.gr.

Στο άρθρο ο αρθρογράφος με το ψευδώνυμο Όφις Ιοβόλος προαναγγέλλει σχεδόν με βεβαιότητα τη διενέργεια εκλογών στο αμέσως επόμενο διάστημα.

«Μην εθελοτυφλείτε, πίσω από το προσωπείο του ευσυνείδητου πολιτικού κρύβεται ένας τακτικιστής τυχοδιώκτης. Ο οποίος προσκυνάει νυχθημερόν τον κορονοϊό για την ανέλπιστη χείρα βοηθείας που του δίνει προς υλοποίηση της εθνομηδενιστικής του πολιτικής», αναφέρει το άρθρο, κάνοντας ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, με προσωπικούς πια χαρακτηρισμούς, ενώ κάνει λόγο για… «μητσοτακική δυστοπία».

Ολόκληρο το άρθρο του antinews.gr έχει ως εξής:

Έχουμε επανειλημμένα επικαλεστεί την γνωστή ρήση… ότι στην πολιτική ισχύει το αντίστροφο από αυτό που φαίνεται.

Κάτι που ισχύει στο ακέραιο όσον αφορά τα τερτίπια του Μητσοτάκη σχετικά με τις πρόωρες εκλογές.

Μην αυταπατάστε, όσο διαψεύδει ότι δεν προτίθεται να τις προκηρύξει καθώς είναι υπεύθυνος ηγέτης κι όχι αριβίστας, τόσο πιο κοντά έρχονται οι κάλπες.

Άλλωστε, τα προεκλογικά σενάρια είχαν πρωτοδεί -εν μέσω καραντίνας- το φως της δημοσιότητας από φιλοκυβερνητικά μέσα. Που σημαίνει ότι η διαρροή έγινε σκόπιμα από το Μαξίμου προς δημιουργία του απαραίτητου κλίματος για να μην πληγεί η fake υπευθυνότητα του Μητσοτάκη.

Μην εθελοτυφλείτε, πίσω από το προσωπείο του ευσυνείδητου πολιτικού κρύβεται ένας τακτικιστής τυχοδιώκτης.

Ο οποίος προσκυνάει νυχθημερόν τον κορονοϊό για την ανέλπιστη χείρα βοηθείας που του δίνει προς υλοποίηση της εθνομηδενιστικής του πολιτικής.

Ήτοι, τις πρόωρες κάλπες για να εξοντώσει την απλή αναλογική και να κοντύνει τους πολιτικούς του αντιπάλους, ώστε να αγοράσει τον αναγκαίο χρόνο μπας και καταφέρει να επιστρέψει η Ελλάδα σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας με αυτόν δερβέναγα.

Και παρά την επίπλαστη πραγματικότητα που μας σερβίρει, ο νοσηρός του σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τώρα αν θα προηγηθεί ανασχηματισμός πριν την προκήρυξη των εκλογών, θα φανεί λίαν συντόμως.

Πάντως, προ διμήνου είχαμε αποκαλύψει ότι… στο μυαλό του Μητσοτάκη κυριαρχεί αυτή η σκέψη.

Κι αν κρίνουμε από τα στημένα ρεπορτάζ των κυβερνητικών παπαγάλων, τα οποία προαναγγέλλουν τον ανασχηματισμό διαβεβαιώνοντας την ίδια στιγμή ότι οι πρωθυπουργικές σκέψεις για εκλογές αποτελούν παρελθόν, το παραβάν πλησιάζει.

Με τον ανασχηματισμό να φανερώνει την… dream team που θα μας οδηγήσει στην μητσοτακική δυστοπία, την οποία ο Κυριάκος βαυκαλίζεται ότι θα εγκρίνει ο λαός διά της ψήφου του τον Σεπτέμβριο.

Ίσως δε, να υπάρξει στο ενδιάμεσο κι ακόμη ένα στημένο θερμό επεισόδιο -προεκλογικό δωράκι του Ταγίπ- για να φυσήξει ούριος άνεμος στα πανιά του… νέου Μωυσή.

Μην φάτε… νεοφιλελεύθερα αδέρφια έχουμε γλαρόσουπα το βράδυ…

Το έχουμε γράψει πολλάκις, τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά.

Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση οι κοψοχέρηδες του Ιουλίου να σας ξαναεμπιστευτούν μετά τις μετεκλογικές κωλοτούμπες όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν κάνετε.

Και το μαύρισμα που σας ετοιμάζουν θα γίνει κατράμι, διότι πλέον έχουν και συμμάχους.

Αυτούς που πτωχεύσατε με το αχρείαστο lockdown που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν βάζατε σε καραντίνα μόνο τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Δεν το κάνατε όμως για να εκμεταλλευτείτε τον ιό μπας και παραμείνετε κολλημένοι εσαεί στις καρέκλες της εξουσίας.

Συριζαίοι με γραβάτες δηλαδή και έτερον ουδέν.

Εντούτοις, καλύτερα να αναθεωρήσετε, να εγκαταλείψετε τους τακτικισμούς και να… σοβαρευτείτε μπας και δεν καταντήσετε τη Νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαλύσετε ένα κόμμα του οποίου οι ηγέτες κράτησαν την Ελλάδα όρθια.

Ναι, σωστά διαβάζετε. Η συνέχεια της πολιτικής του Τσίπρα οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία στην αφάνεια.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι οι νεόπτωχοι Έλληνες ένεκα κορονοϊού παρέα με τους ήδη πτωχευμένους λόγω της δεκαετούς κρίσης θα βάλουν πλάτη για το πέμπτο μνημόνιο και τις μπίζνες με την Μέρκελ και τους εγχώριους διαπλεκόμενους με συγγενείς στο Μαξίμου.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι οι Έλληνες θα συναινέσουν στην ισλαμοποίηση της πατρίδας τους.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι οι Έλληνες θα ξεπουλήσουν τα εδάφη τους για λίγα αργύρια που θα αποφέρει η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου η οποία… έρχεται μέσω της συνθηκολόγησης στο Ιόνιο.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι οι πένητες Έλληνες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θα επικροτήσουν τα εκατομμύρια που μοιράζετε στους κονδυλοφόρους για να σας λιβανίζουν και τους διορισμούς σκιτζήδων που βαφτίσατε άριστους για να φτιάξετε κομματικό στρατό.

ΥΓ. Προφήτη μας τα χαλάς. Μάλλον έχεις τρομοκρατηθεί από ενδεχόμενη επάνοδο των… μπολσεβίκων. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ανάλυσή σου. Δυστυχώς, ό, τι κι αν γράψεις για να μαζέψεις την οργή, η Δεξιά έχει ήδη φύγει από τη Νέα Δημοκρατία. Θα το διαπιστώσεις τον Σεπτέμβριο. Αν και φρονώ ότι επί της ουσίας το έχεις αποδεχτεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter