Σάμος: «Ασύμμετρη απειλή» κατά αλληλέγγυων στους πρόσφυγες – «Άγνωστοι» πυρπολούν αυτοκίνητα, πετροβολούν τα σπίτια τους

Σάμος: «Ασύμμετρη απειλή» κατά αλληλέγγυων στους πρόσφυγες – «Άγνωστοι» πυρπολούν αυτοκίνητα, πετροβολούν τα σπίτια τους

Ακόμα μία επίθεση σε μέλος ΜΚΟ έγινε το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στη Σάμο ανεβάζοντας τις επιθέσεις στις τέσσερις (4) με δυο μάλιστα εμπρησμούς οχημάτων. Αυτή την φορά άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στο Πυθαγόρειο.

Συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν η κάτοχος ενός ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι το όχημα της έχει πιάσει φωτιά.

Το αυτοκίνητο της ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της αλλά οι αρχές την εντόπισαν και την ειδοποίησαν όταν αυτό πλέον είχε καεί. Η κοπέλα, Σκανδιναβία, προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια νοσηλεύτρια στο ΚΥΤ καθώς και στο νοσοκομείο της Σάμου.

Μιλώντας στο samostimes.gr δήλωσε σοκαρισμένη από τον εμπρησμό του οχήματος της αφού όπως μας μετέφερε σύμφωνα με τις αρχές άγνωστος/οι έσπασαν το παράθυρο και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της.

Είναι ο τρίτος εμπρησμός συνολικά (είχε προηγηθεί εμπρησμός σε αποθήκη ΜΚΟ) και ο δεύτερος σε αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες ενώ είχαμε και μια ακόμη επίθεση αγνώστων με πέτρες σε σπίτι, όλες σε μέλη ΜΚΟ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter