Σαμοθράκη: Φτάνει πια τόσο «σώσιμο»!

Σαμοθράκη: Φτάνει πια τόσο «σώσιμο»!

Κοντεύει μήνας από τότε που ξεκίνησαν τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης. Και ενώ τα καράβια πάνε και έρχονται κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού κάνουν λόγο για προβλήματα άλυτα.

Ακολουθεί η επιστολή επαγγελματία από την Σαμοθράκη, ο οποίος αναφέρει πως συνεχίζει να κοιμάται κόσμος στο λιμάνι της Σαμοθράκης και να ταλαιπωρείται καθώς δεν υπάρχει η σωστή ενημέρωση.

“20 μέρες μετά την στάση του SAOS 2 λόγω ζημιάς και ένας μήνας σχεδόν από τη στάση του “Σαονησος” και αφού ο πρώην δήμαρχος του νησιού κανόνισε το αυτονόητο δηλαδή το να μην γίνουμε διεθνώς ρεζίλι με τις τραγικές εικόνες των ανθρώπων να κοιμούνται στην άσφαλτο και αφού λοιπόν η καινούργια δημοτική αρχή μαζί με τον περιφερειάρχη και τους βουλευτές πήγαν τσάρκα στην Αθήνα και σφίξαν τα χέρια με τους ηλιοκαμένους και φρέσκο μαυρισμένους υπουργούς και ανακοίνωσαν ότι σωθήκαμε… ε λοιπόν ένα θα σας πω φτάνει πια τόσο σώσιμο!

Ακούσαμε ότι η Σαμοθράκη ΘΑ πάει σε άλλο επίπεδο με τελωνεία ανοιχτά και πλοία να την συνδέουν με ότι λιμάνι υπάρχει στην Μεσόγειο και για μια ακόμη φορά εμείς οι κακομοίρηδες – επαγγελματίες του νησιού που περιμέναμετις περίφημες 20 μέρες του Αυγούστου για να ζήσουμε τις οικογένειες- και είδαμε τα πάντα καταστρέφονται τους πιστέψαμε!

ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν 20 μέρες μετά, άνθρωποι συνεχίζουν να κοιμούνται στα λιμάνια για να μπορέσουν να χωρέσουν στο πρωινό πλοίο μιας και το χτεσινό δεν του χώρεσε και κανείς δεν διασφάλισε το ότι θα φύγουν. Και φυσικά για αυτούς τους ΤΡΕΛΟΥΣ που θέλουν να έρθουν θα πρέπει να περιμένουν 24ώρες πριν τον απόπλου για να μάθουν τι ώρα θα φύγει το πλοίο ώστε να μπορέσουν να πάνε να στοιβαχτούν μήπως και μπορέσουν να επισκεφθούν τη Σαμοθράκη.

Ελλάδα 2019… Χορτάσαμε από ψέμα και υποσχέσεις.”

Πηγή: e-evros.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter