Σαντ-Ρος: Ο MVP του ντέρμπι που μπήκε στα… παπούτσια του Νέντοβιτς (videos)

Σαντ-Ρος: Ο MVP του ντέρμπι που μπήκε στα… παπούτσια του Νέντοβιτς (videos)

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στην νίκη επί του Ολυμπιακού, στο καλύτερο ματς του Κουβανού στην Ευρωλίγκα!

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Η καλύτερη εμφάνιση, στο καλύτερο δυνατό σημείο!

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο ΣΕΦ για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Νεμάνια Νέντοβιτς εκτός δράσης.

Όπως φάνηκε από το τελικό 77-88 και την γενική εικόνα των ”πράσινων” στο ματς, ο Σέρβος όχι μόνο δεν έλειψε, αλλά είδε και έναν συμπαίκτη του να ”μπαίνει στα παπούτσια του”.

Ο λόγος για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας μετά από 31 ματς στην Ευρωλίγκα με 20 πόντους (2/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 25:08′.

Δεν είναι μόνο η στατιστική, αλλά η συνολική παρουσία του Κουβανού, που τον κατέστησε κορυφαίο των νικητών, την ώρα που ο ίδιος πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό. Άλλωστε, το περασμένο καλοκαίρι ήταν για πολλούς -ακόμα και την Ευρωλίγκα σε σχετικό αφιέρωμα- η κορυφαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο 29χρονος ξεκίνησε αρκετά νωθρά και άστοχα την σεζόν, καθώς φάνηκε άμεσα ότι τον έχει επηρεάσει αρνητικά η χρησιμοποίησή του στην θέση ”2”. Η έλλειψη γκαρντ ανάγκασε τον Γιώργο Βόβορα να στείλει πιο χαμηλά τον παίκτη, κάτι που δεν είχε μεγάλη απόδοση και κούραζε περισσότερο έναν αθλητή με μεγάλη ενέργεια στο παρκέ.

Η έλευση του Σέλβιν Μακ και κυρίως η αγωνιστική άνοδος του Λευτέρη Μποχωρίδη έκαναν τον Σαντ-Ρος να επανέρθει στα… γνωστά του στάνταρς και η εμφάνιση στο ΣΕΦ επιβεβαιώνει πως έπεται και συνέχεια, τώρα ειδικά που δεν αποκλείεται να λείψει για καιρό ο Νέντοβιτς.

Κανένα πρόβλημα όμως. Ο Σαντ-Ρος είναι πιο καλά από ποτέ και ο Όντεντ Κάτας μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!

«Είχαμε ενέργεια. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το ντέρμπι. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, όλοι μας το θέλαμε, παίξαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε».

Αυτά είπε μετά την τεράστια νίκη και εμφάνιση ο Σαντ-Ρος, με την ενέργεια του Παναθηναϊκού να ξεκινάει από τον… μάστερ του είδους!

Πηγή eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter