Σαντορίνη: «Έναρξη ή λήξη του τουρισμού» βροντοφώναξαν διαδηλωτές στον Μητσοτάκη (Photos)

Σαντορίνη: «Έναρξη ή λήξη του τουρισμού» βροντοφώναξαν διαδηλωτές στον Μητσοτάκη (Photos)

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε δεκτός ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης από εργαζόμενους της Σαντορίνης, οι οποίοι “τσαλάκωσαν” την ιλουστρασιόν εικόνα που ήθελε να παρουσιάσει η κυβέρνηση με την επίσκεψη στο νησί.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού με κεντρικό σύνθημα: «Να μην πληρώσει ξανά ο λαός», και με βασικό αίτημα τη διασφάλιση του εισοδήματος των εργαζομένων στον κλάδο από την κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, οι οποίοι και με τα δικά τους συνθήματα ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νόμο διαδήλωσαν μαζί με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και αυτοαπασχολούμενοι του νησιού που βρίσκονται «στον αέρα», χωρίς καμία ουσιαστική μέριμνα και απαιτούν να παγώσουν τα χρέη και οι υποχρεώσεις τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τέλος στη συγκέντρωση συμμετείχαν και υγειονομικοί, εργαζόμενοι του νοσοκομείου που απαίτησαν να δοθούν λεφτά για την Υγεία και να γίνουν μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία.

Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το νοσοκομείο στολίδι, ωστόσο παραδέχτηκε ότι υπάρχουν αδυναμίες, ατέλειες και ελλείψεις.

Διαβάστε επίσης:

Kόμμα για τα Ζώα: Με την επίσκεψή του στη Σαντορίνη, ο πρωθυπουργός προβάλλει ένα λάθος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter