Σαντορινιός: Αόριστα τα μέτρα της κυβέρνησης για την Σαμοθράκη

Σαντορινιός: Αόριστα τα μέτρα της κυβέρνησης για την Σαμοθράκη

Για αόριστα μέτρα της κυβέρνησης, «χωρίς να δίνουν λύση», έκανε λόγο ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9,84» για το πρόβλημα στη Σαμοθράκη.

«Η ΝΔ επικοινωνιακά διαφημίζει ότι θα αποκαταστήσει την σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης, αλλά επί της ουσίας δεν έχει προχωρήσει καθόλου τους διαγωνισμούς που αφορούν στις άγονες γραμμές, όχι μόνο του νησιού, αλλά όλης της χώρας» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σαντορινιός. Πρόσθεσε επίσης, ότι η κυβέρνηση «δεν μας λέει ποιο σχέδιο αποζημίωσης των επαγγελματιών και των φορέων του νησιού και αποκατάστασης της φήμης του έχει σχεδιάσει, μετά την μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν».

Ο κ. Σαντορινιός,σημείωσε ότι η ΝΔ, προσπαθώντας να καλύψει τα λάθη της, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε ότι το κόμμα που τώρα κυβερνά «έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση των λιμενικών υποδομών της χώρας και της Σαμοθράκης». Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε, «έκανε σημαντικές προσπάθειες για την βελτίωση της ακτοπλοΐας και των λιμενικών εγκαταστάσεων της χώρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter