Σαντορινιός: «Δε βάλαμε το δάχτυλο στο μέλι», γι’ αυτό χρηματοδοτούμε τις νησιωτικές πολιτικές (Video)

Σαντορινιός: «Δε βάλαμε το δάχτυλο στο μέλι», γι’ αυτό χρηματοδοτούμε τις νησιωτικές πολιτικές (Video)

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο την Παρασκευή 15/3/2019, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μίλησε για τις νησιωτικές πολιτικές και το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων της Ρόδου με το συντονισμό από τη Δημοσιογράφο κα. Ρένα Βενιανάκη και την παρουσία του νέου Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Κασσάρα.

Μια χώρα σε κανονικότητα

«Είμαστε ήδη στον 3ο μήνα του 2019 και όλα δείχνουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα. Δεν είναι μόνο ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια- μετά από 8 χρόνια σκληρών πολιτικών-, δεν είναι μόνο γιατί οι οίκοι αξιολόγησης μας αναβαθμίζουν συνεχώς, δεν είναι μόνο γιατί βγήκαμε στις αγορές με δεκαετές ομόλογο και πετύχαμε το χαμηλότερο επιτόκιο από το 2006, δεν είναι μόνο ότι προβλέπεται για φέτος ανάπτυξη 2,1%- από τις υψηλότερες στην Ευρώπη-, δεν είναι μόνο ότι έχουμε μείωση της ανεργίας 10 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες, δεν είναι μόνο γιατί αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός και καταργήθηκε ο κατάπτυστος θεσμός του υποκατώτατου, δεν είναι μόνο γιατί επανήλθαν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αλλά είναι γιατί έχει πια εμπεδωθεί το αίσθημα της κανονικότητας στους πολίτες και της ελπίδας ότι αυτή η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να ορίσει η ίδια την τύχη της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter