Σαραφιανός: «Επίταξαν την κλινική αλλά δεν έφεραν κανένα ασθενή»

Σαραφιανός: «Επίταξαν την κλινική αλλά δεν έφεραν κανένα ασθενή»

Μπάχαλο επικρατεί στις ιδιωτικές κλινικές με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρη Σαραφιανό να καταγγέλλει μιλώντας στο Status FM ότι ενώ η κυβέρνηση επίταξε την ομώνυμη κλινική του με αποτέλεσμα εκείνος να την αδειάσει άρον άρον τελικά δεν μεταφέρθηκε κανένας ασθενής.

«Ενώ μας αδειάσαν άρον άρον από ασθενείς, μπλέξαμε σε γραφειοκρατικά και τεχνικά θέματα και δεν έχει έρθει κανείς στην κλινική μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαραφιανός ενώ παράλληλα επισημαίνει πως παρά τα τηλεφωνήματα που έκανε στον υπουργό, εκείνος δεν το σηκώνει.

«Οι ασθενείς που είχαμε μεταφέρθηκαν αυθημερόν σε κέντρο αποκατάστασης και δεν ήρθε κανένας ασθενής. Έχω το δικό μου προσωπικό, ήρθαν κι από τα δημόσια νοσοκομεία με φύλλα πορείας. Οι διοικητές της ΥΠΕ μου δηλώνουν παντελή άγνοια και ο Υπουργός δεν μου σηκώνει το κινητό του. Ακόμα εκκρεμεί η ΚΥΑ για την επίταξη. Δεν υπάρχει μηχανογραφική πλατφόρμα προκειμένου να αποζημιωθούμε για τους ασθενείς που στείλαμε στο κέντρο αποκατάστασης. Έπεσαν οι εισαγωγές αλλά αυξήθηκαν οι διασωληνώσεις και αυτό είναι ανησυχητικό», τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter