Σαρακιώτης: Υπόλογος ο Μητσοτάκης για την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη και τους τραμπουκισμούς στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

Σαρακιώτης: Υπόλογος ο Μητσοτάκης για την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη και τους τραμπουκισμούς στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Τα πρωτοφανή γεγονότα κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις με πρωταγωνιστή τον Άδωνη Γεωργιάδη και μέλη της προσωπικής του φρουράς σχολιάζει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης.

Όπως επισημαίνει ο κ. Σαρακιώτης: «Η ωμή παρέμβαση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και οι τραμπουκισμοί της φρουράς του εντός δικαστικής αίθουσας και ενώ διεξαγόταν η δίκη για τη λεγόμενη “παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ” συνιστά μία ακόμη απόδειξη της καθεστωτικής νοοτροπίας της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και της αλαζονικής συμπεριφοράς των Υπουργών της. Ένα ακόμη απτό δείγμα της αντίληψης της Ν.Δ. για το σεβασμό στη διάκριση των εξουσιών και το Κράτος Δικαίου. Αποτελεί θλιβερό επεισόδιο της διαρκούς οπισθοδρόμησης του θεσμικού κεκτημένου στην πατρίδα μας, κατά την περίοδο Μητσοτάκη.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία δε θα επιτρέψει τον εκτροχιασμό του δημόσιου βίου και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του ενάντια στη θεσμική παρακμή, την οποία επιφυλάσσουν οι πολιτικές της Ν.Δ. για την πατρίδα μας.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος για τον Υπουργό του και οφείλει να τον ανακαλέσει άμεσα στην τάξη. Σε διαφορετική περίπτωση, το εν λόγω περιστατικό επίδειξης αλαζονείας και έλλειψης σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη θα χαρακτηρίζει συλλήβδην την κυβερνητική στάση έναντι των θεσμών».

Διαβάστε επίσης: Δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Απαράδεκτη συμπεριφορά Γεωργιάδη – Έκανε υποδείξεις στην έδρα

Σοβαρό επεισόδιο στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Φρουρός του Άδωνη Γεωργιάδη επιτέθηκε σε δικηγόρο 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter