Σαράποβα: «Τίποτα δεν θα με σταματήσει»

Σαράποβα: «Τίποτα δεν  θα με σταματήσει»

Αντέδρασε η Μαρία Σαράποβα για την απόφαση του Ρολάν Γκαρός να μης της δώσει κάρτα ελεύθερης συμμετοχής στο φημισμένο γαλλικό τουρνουά. 

Η Ρωσίδα επέστρεψε στους αγώνες, αφού εξέτισε το 15μηνο αποκλεισμό της για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Η διάσημη τενίστρια, που διαμένει μόνιμα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, είχε τιμωρηθεί αρχικά με διετή αποκλεισμό για χρήση της ουσίας μελδόνιο, μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε πέρυσι στο αυστραλιανό όπεν.

«Αν αυτό είναι που χρειάζεται για να σηκωθώ ξανά, τότε θα το δεχτώ και θα κάνω όλη τη διαδρομή, κάθε μέρα. Καμία λέξη, κανένα παιχνίδι ή δράση, θα με σταματήσει από το να υλοποιώ τα όνειρά μου. Και έχω πολλά», ήταν η αντίδραση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Μάσα» ήθελε να πάρει άδεια συμμετοχής και για το φημισμένο γαλλικό τουρνοουά Ρολάν Γκαρός, αλλά οι Γάλλοι αποφάσισαν να μην της χορηγήσουν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής. Η Σαράποβα ήθελελ τη «wild card» για να συμμετάσχει, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο γαλλικό τουρνουά, αφού οι διοργανωτές ακολουθούν άλλη πολιτική. Η Ρωσίδα είναι δύο φορές πρωταθλήτρια στο Ρολάν Γκαρός, το 2012 και το 2014.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter