Σαρώνει ο κορονοϊός στα στρατόπεδα – Πολλές δεκάδες κρούσματα σε ΚΕΠΒ Θήβας και Λουτράκι

Σαρώνει ο κορονοϊός στα στρατόπεδα – Πολλές δεκάδες κρούσματα σε ΚΕΠΒ Θήβας και Λουτράκι
)

Πάνω από 200 κρούσματα του νέου κορονοϊού έχουν εντοπιστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) της Θήβας, σύμφωνα με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» που κάνει λόγο για σοκαριστικές καταστάσεις λόγω της μεγάλης διασποράς.

«Τον ξέρει τον λόγο το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Άμυνας. “Έβαλαν” τους συνφάνταρους μέσα στο ΚΕΠΒ Θήβας κάνοντας τα αναποτελεσματικά rapid test, εντόπισαν ελάχιστα κρούσματα και διαδόθηκε ο κορονοϊός σε τρομερή κλίμακα» σημειώνει το Δίκτυο

Και επαναλαμβάνει πως τα μέσα πρόληψης για την Covid-12 είναι ελάχιστα και δίνονται μόνο όταν υπάρχουν καταγγελίες του. «Έχουν τώρα 128 ασθενείς συνφάνταρους στοιβαγμένους μαζί. Σε κρεβάτια πάνω-κάτω, ο ένας δίπλα στον άλλο. Για τις ανάγκες των 128 ασθενών φαντάρων υπάρχουν πέντε τουαλέτες» τονίζει.

Μεγάλος συνωστισμός και κρούσματα στο Λουτράκι

Ανάλογη κατάσταση περιγράφει το Δίκτυο Σπάρτακος και στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι. Η διάδοση του κορονοϊού συνεχίζεται παρά τις αρχικές καταγγελίες για πολλά κρούσματα. Το Δίκτυο επισημαίνει: «Μόλις χθες βρέθηκε και ένα θετικό κρούσμα μεταξύ των ΕΠ.ΟΠ. Αλήθεια, πότε θα γίνει Απολύμανση; Τι περιμένουν οι Αξιωματικοί; Το μεγάλο θέμα είναι ο σοβαρός Συνωστισμός καθώς 68 εκπαιδευόμενοι ΕΠ.ΟΠ. φιλοξενούνται σε ένα κτίριο. Είναι χωρισμένοι ανά (18) άτομα σε κάθε θάλαμο, ο ένας δίπλα στον άλλο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter