«Σαρώνει» τις Μπαχάμες ο «Ντόριαν» – Συγκλονιστικό βίντεο από αεροσκάφος που μπήκε στο μάτι του κυκλώνα (Photos – Video)

«Σαρώνει» τις Μπαχάμες ο «Ντόριαν» – Συγκλονιστικό βίντεο από αεροσκάφος που μπήκε στο μάτι του κυκλώνα (Photos – Video)

Τις Μπαχάμες «χτυπάει» ο τυφώνας Ντόριαν ο οποίος κινείται με ανέμους που ξεπερνάνε τα 355χλμ/ ώρα.

Ήδη έχει καταγραφεί το πρώτο θύμα, το οποίο σύμφωνα με την Guardian είναι ένα αγόρι 8 ετών. Επικαλούμενο την ιστοσελίδα Eyewitness News επισημαίνει ότι την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η γιαγιά του μικρού αγοριού. Η γιαγιά του φαίνεται να δήλωσε πως το εγγόνι της πνίγηκε ενώ αγνοείται και η εγγονή της. Και τα δύο παιδιά βρισκόντουσαν στα νησιά Abaco.

Οι μετεωρολόγοι δυσκολεύονται να προβλέψουν την πορεία του ωστόσο, οι Μπαχάμες φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Από σήμερα, όμως, προβλέπεται ότι θα αρχίσει να εξασθενεί. Για σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται να πέσει σε κατηγορία 4. Ο τυφώνας δεν θα κατευθυνθεί, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, προς την ενδοχώρα στη Φλόριντα, θα επηρεάσει ωστόσο, σε επίπεδο κατηγορίας 4, τις ακτές του Παλμ Μπιτς και του Μαϊάμι.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του πρωθυπουργού Hubert Minnis στο Instagram στην οποία σημειώνει ότι «αντιμετωπίζουμε έναν τυφώνα που δεν έχουμε ξαναδεί στις Μπαχάμες. Παρακαλώ προσευχηθείτε για εμάς».

Οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και πόσο ισχυρός είναι ο τυφώνας.

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Τζόρτζια και Νότια Καρολίνα εξέδωσαν εντολές εκκένωσης των παράκτιων κοινοτήτων την Κυριακή το βράδυ, καθώς το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων προειδοποίησε για επιταχυνόμενες καταιγίδες που θα μπορούσαν να φτάσουν τα 5.5m-7m πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Παράλληλα, ακυρώθηκαν πάνω από 600 πτήσεις για τη Δευτέρα στη Φλόριντα. Πιο αναλυτικά, τουλάχιστον 119 πτήσεις ακυρώθηκαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Άλλες τουλάχιστον 99 ακυρώθηκαν από το διεθνές αεροδρόμιο του Λόουντερντέιλ και άλλες 52 ακυρώθηκαν από το Παλμ Μπιτς.

Συγκλονιστικό βίντεο από αεροσκάφος που μπήκε στο μάτι του τυφώνα

Την ίδια ώρα ένα βίντεο που δείχνει αεροσκάφος να έχει μπει στο «μάτι του τυφώνα», κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού πραγματικά κόβει την ανάσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που είδε στο φως της δημοσιότητας από την ώρα που αεροσκάφος μπαίνει στο μάτι του τυφώνα Ντόριαν.

_x000D_

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter