Σάρωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές στο νοσοκομείο της Άρτας

Σάρωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές στο νοσοκομείο της Άρτας

Αρχίζει και εισπράττει τα επίχειρα της πολιτικής της ή καλύτερα της έλλειψης πολιτικής στον κρίσιμο, εν μέσω πανδημίας, τομέα της Δημόσιας Υγείας η Κυβέρνηση.

Χθες (Δευτέρα) διεξήχθη ψηφοφορία για την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο νοσοκομεία της Άρτας με τον υποψήφιο που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγεται με διπλάσιους ψήφους από τον συνάδελφό του της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο υποστηριχθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ζιώτης έλαβε 243 ψήφους ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ μόλις 109 κι εκείνος του ΚΚΕ 30. Στις εκλογές ένα χρόνο πριν ο τότε υποψήφιος της ΝΔ είχε βγει πρώτος με 155 ψήφους και ο κ. Ζιώτης είχε λάβει 112.

Θυμίζουμε ότι το νοσοκομείο Άρτας είχε βρεθεί προεκλογικά στο στόχαστρο της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία υποστήριξε ότι «ο (τότε) Διοικητής αρνήθηκε να υπογράψει το εντέλλεσθε για τους μισθούς και τις εφημερίες λέγοντας ότι θα υπογράψει την επομένη των εκλογών, εκβιάζοντας να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα 18 και πλέον μήνες μετά τις εκλογές φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι δεν πείστηκαν από τις τότε καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο twitter και η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter