Σαρωτική ΑΕΚ υπό το βλέμμα του Καρέρα, 5-0 τον Πανιώνιο

Σαρωτική ΑΕΚ υπό το βλέμμα του Καρέρα, 5-0 τον Πανιώνιο

Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή του Ιταλού Μάσιμο Καρέρα, που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ΑΕΚ και αύριο (8/12) αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ (υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο), ο «δικέφαλος» επέστρεψε στις νίκες με σαρωτική νίκη επί του Πανιωνίου με 5-0 στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς και ο Πανιώνιος βγήκε επικίνδυνα μπροστά αλλά ο Μπάρκας κράτησε το μηδέν. Μετά το δεκάλεπτο η Ενωση α΄ρχισε να ανεβαίνει και στο 17’ άνοιξε το σκορ με τον Ολιβέιρα μετά από τραγικό λάθος του Μασούρα…

Το γκολ άλλαξε την ψυχολογία του ματς και η ΑΕΚ επέμεινε και δικαιώθηκε καθώς δέκα λεπτά μετά (27’) πάλι ο Πορτογάλος Ολιβέιρα έγραψε το 2-0.

Στο β’ μέρος ο Πανιώνιος βγήκε απειλητικά στο ματς κι έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Παπανικολάου, όμως η ΑΕΚ ήταν εκείνη που στο 63′ κέρδισε πέναλτι με τον Ολιβέιρα που έγραψε και το 3-0…

Ο «δικέφαλος» χωρίς άγχος πια, δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες, όμως στο 77’ ο Βέρντε και στο 89’ ο Μάνταλος βρήκαν δίχτυα και μετέτρεψαν το τρίποντο της Ενωσης σε σαρωτική νίκη, την μεγαλύτερη σε έκταση φέτος.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λιβάγια, Παπανικολάου, Ευαγγέλου

ΑΕK: Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (Αλμπάνης 76′), Μάνταλος, Λιβάγια (Σαμπανάζοβιτς 72′), Βέρντε, Ολιβέιρα (Γιακουμάκης 79′)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάλερπ, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Οικονομίδης (Εμμανουηλίδης 60′), Κόρμπος, Παπανικολάου, Άρτσε (Μιλόγεβιτς 73′), Αραμπουλί (Τσιλούλης 44′)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter