Σαρωτικός και στη Λάρισα ο Ολυμπιακός (0-3)

Σαρωτικός και στη Λάρισα ο Ολυμπιακός (0-3)

Με τη 10η νίκη στη σειρά, ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, κάνοντας υγιεινό περίπατο και στη Λάρισα με 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν και τόσο καλοί στο πρώτο μέρος εντούτοις προηγήθηκαν με τον Χασάν στο 24’ μετά από έξοχη ασίστ του Νάτχο. Στο β’ μέρος οι Πειραιώτες βγήκαν κεφάτοι στο γήπεδο και θύμισαν τον εντυπωσιακό Ολυμπιακό του β’ γύρου που διάλυσε ένα σωρό άμυνες. Και φυσικά είχαν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 71 γκολ!

Ο έξοχος και σήμερα Νάτχο ήταν αυτός που έδωσε και την ασίστ στον Ομαρ στο 49’ με τον Νορβηγό να γράφει με ωραίο σουτ το 0-2. Η ΑΕΛ δεν είχε λύσεις και ελάχιστες φορές απείλησε την εστία του Λοντίγκιν. Αντίθετα ο Μαρτίνς μπόρεσε και χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και στο τελευταίο δεκάλεπτο τον Τοροσίδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Μάλιστα ο διεθνής μπακ ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα στο 86’ και ο Καμαρά έγραψε το με κεφαλιά το τελικό 0-3.

Ο διαιτητής Μανούχος κιτρίνισε τους Παπαδόπουλο, Μόρα, Καρανίκα, Καμαρά.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79’ λ.τρ. Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67’ Νούσιος), Νούνιτς (58’ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί (82’ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (71’ Γκερέρο), Σολδάνο, Χασάν (58’ Φορτούνης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter