Σβήνει αναρτήσεις ο Αθερίδης μετά τα εξώδικα του Κώστα Βαξεβάνη και της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη

Σβήνει αναρτήσεις ο Αθερίδης μετά τα εξώδικα του Κώστα Βαξεβάνη και της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη

Εξώδικο στον Θοδωρή Αθερίδη απέστειλε ο Κώστας Βαξεβάνης για άκρως συκοφαντικό σχόλιο που ανήρτησε στο Facebook το οποίο ωστόσο, έσπευσε εκ των υστέρων να διαγράψει. Σε περίπτωση που ο ηθοποιός δεν ανακαλέσει, τότε ο εκδότης του Documento αναμένεται να καταθέσει αγωγή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Θ. Αθερίδης, με ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο κάτω από ανάρτηση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κλεφτόγιαννη (Ioanna Moro), χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος, επιτίθεται στον Κώστα Βαξεβάνη, βλάπτοντας την τιμή του, καθώς φτάνει στο σημείο να τον εξισώσει με τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά! Σημειώνεται πως η κ. Κλεφτόγιαννη έχει στείλει επίσης εξώδικο.

Η ανάρτηση της κ. Κλεφτόγιαννη ήταν η εξής:

Το επίμαχο σχόλιο που ανήρτησε ο κ. Αθερίδης έχει ως εξής:

Το εξώδικο του Κ. Βαξεβάνη που επιδόθηκε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου, Γιάννη Απατσίδη, τονίζει: «Οι παραπάνω συκοφαντικοί ισχυρισμοί, συνοδευόμενοι αναπόσπαστα με προδήλως εξυβριστικές φράσεις, είναι κακοήθη ψεύδη, που μοναδικό σκοπό τους έχουν την πλήξη της προσωπικότητάς μου, με μία ακατανόητη για έναν μέσο συνετό άνθρωπο εκδικητική μανία και τάση δολοφονίας της προσωπικότητάς μου. Με το σχόλιό σας αυτό, που είναι απολύτως προσηλωμένο να δολοφονήσει τον χαρακτήρα μου, επιδιώκεται να παρουσιαστώ ως ένας ανέντιμος και στρατευμένος δημοσιογράφος και εκδότης, που ασκώ εκβιαστική δημοσιογραφία, έχοντας ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ «βαξεβανικού τύπου», προκειμένου να ωφεληθώ με διάφορα ανταλλάγματα».

Μάλιστα, καλεί τον Θοδωρή Αθερίδη να ανακαλέσει εντός 12 ωρών με αναρτήσεις στο Facebook. Σε διαφορετική περίπτωση θα κατατεθεί αγωγή.

Από την πλευρά της, η κ. Κλεφτόγιαννη ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook, για το εξώδικό της, το εξής::

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter