Τι λέει για το νέο φορέα

Σβίγκου: Εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ η αναμέτρηση για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

«Η πορεία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα εξαρτηθεί από το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις που θα παρουσιάσει» σημειώνει η Ράνια Σβίγκου, σχετικά με τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του υπό συγκρότηση φορέα, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε, ότι «κάθε εσωκομματική διαδικασία έχει την αξία της και τη σημασία της και αποτελεί ένα πολιτικό γεγονός, όχι μόνο για τα μέλη του κόμματος, αλλά ευρύτερα για το πολιτικό σύστημα».

Παρατήρησε ότι η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μια εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ, για να τονίσει: «Κατά πόσο θα είναι αυτή μια διαδικασία η οποία θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση και στην ανάπτυξη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, θα εξαρτηθεί πρώτιστα από το πολιτικό πρόγραμμα, από τις κοινωνικές συμμαχίες, από την οριοθέτησή του και την αποδέσμευσή του από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που απομόνωσαν την εγχώρια σοσιαλδημοκρατία από τις κοινωνικές ομάδες που παραδοσιακά εκπροσωπούσε και από το κατά πόσο θα παρακολουθήσει τη συζήτηση που διεξάγεται στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.