Σβίγκου για ΔΟΛ: Ας μας πει η Νέα Δημοκρατία, ποιος έδωσε το τελευταίο δάνειο στον κ. Ψυχάρη

Σβίγκου για ΔΟΛ: Ας μας πει η Νέα Δημοκρατία, ποιος έδωσε το τελευταίο δάνειο στον κ. Ψυχάρη

Στο θέμα του ΔΟΛ και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σήμερα η Ράνια Σβίγκου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Η κυρία Σβίγκου κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως αντιμετωπίζει την κρίση στον Τύπο με όρους δημαγωγίας και πολιτικού καιροσκοπισμού.

«Το προηγούμενο διάστημα, πριν τα Χριστούγεννα, όταν είχε προκηρυχθεί και η απεργία των εργαζομένων στον ΔΟΛ, θυμάμαι ολημερίς και ολονυχτίς στα κανάλια και στα ραδιόφωνα τους Νεοδημοκράτες βουλευτές να σκούζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει λουκέτο στον ΔΟΛ.. Αυτό έλεγαν όλα τα στελέχη, έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπλοκάρει τους λογαριασμούς και δεν μπορεί να γίνει η μισθοδοσία των εργαζομένων. Ο κ. Γεωργιάδης το είπε, ο κ. Κυρανάκης.. ημερομηνία 20/12.»

Όπως δήλωσε τότε κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελε να βάλει λουκέτο στον ΔΟΛ, τώρα λένε πως φοβούνται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ.

Και πρόσθεσε:

«Είναι οι ίδιοι οι οποίοι χθες αρνήθηκαν την οποιαδήποτε διακομματική συζήτηση για τον τύπο (…) Και το μόνο που τους νοιάζει – το έγραψε πολύ χαρακτηριστικά σήμερα ο Θ.Καρτερός στην «Αυγή», είναι «μήπως ο Πρετεντέρης πέσει στα νύχια των Κομμουνιστών». Αυτό είναι. Μέχρι εκεί φτάνει το ενδιαφέρον τους για τον Τύπο και για τα ΜΜΕ.»

Κλείνοντας την αναφορά της η κυρία Σβίγκου, κατέληξε:

«Περιμένουμε από τη ΝΔ να μας πει ποιος έδωσε το τελευταίο δάνειο στον κ. Ψυχάρη, πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, των 96 εκατομμυρίων ευρώ και να διαβάσει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για να αντιληφθεί τις ευθύνες της. Κ. Καραγκούνη, τα δάνεια με «αέρα» τελείωσαν. Αυτό είναι που σας ενοχλεί. Όπως, επίσης, σας ενοχλεί ότι κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να επιβάλλει καμία γραμμή σε κανένα Μέσο.»

Αναφερόμενη τέλος στον κύριο Μουλόπουλο, σημείωσε πως είναι προσωπική του επιλογή, δεν είναι κυβερνητικό στέλεχος.

«Προφανώς και πρέπει να βρεθεί επενδυτής», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter