Σβίγκου για υπόθεση Ξαφά: Η ΝΔ πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και αποφεύγει τις ευθύνες

Σβίγκου για υπόθεση Ξαφά: Η ΝΔ πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και αποφεύγει τις ευθύνες

«Αυτά που φέρνει το φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» είναι εξαιρετικά σοβαρά, τόσο ως προς το πολιτικό, όσο και ως προς το νομικό σκέλος», ανέφερε η Ράνια Σβίγκου μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα σχετικά με το δημοσίευμα για τη Μιράντα Ξαφά.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το μοναδικό σχέδιο που έχει η ΝΔ είναι το σαμποτάζ και είναι τέτοια η απελπισία τους και η κοινωνική απομόνωση που καταφεύγουν σε ακραίες δολιότητες, αδιαφορώντας για την ίδια τη χώρα».

Η Ρ. Σβίγκου τόνισε ακόμη ότι «περιμέναμε από το πρωί απαντήσεις σχετικά με αυτές τις περίεργες δραστηριότητες της συμβούλου του κ. Μητσοτάκη», για να σχολιάσει πως «τελικά είδαμε μια απάντηση της ΝΔ , που “αποκηρύσσει” την κα Ξαφά λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, παρόλο που υπάρχουν δεκάδες και παραπάνω δημοσιεύματα όλο το προηγούμενο διάστημα που την παρουσίαζαν επίσημα ως σύμβουλο του, ενώ εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινωθεί και η επίσημη συνεργασία του κόμματος της ΔΡΑΣΗΣ, από το οποίο προέρχεται η κ.Ξαφά, με τη ΝΔ».

«Τώρα που πιάστηκαν με τη …γίδα στην πλάτη, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις ευθύνες τους και να μην απαντήσουν ξεκάθαρα στο τι έχει συμβεί», σχολίασε η κ. Σβίγκου, για να υπογραμμίσει ότι «πρόκειται για μια ευθεία υπονόμευση της χώρας που κινείται πέραν των ορίων της νομιμότητας, αφού συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter