Σβίγκου κατά Μητσοτάκη: Οι μάσκες έπεσαν

Σβίγκου κατά Μητσοτάκη: Οι μάσκες έπεσαν

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με δήλωση της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχετικά με την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσει “παρών” στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία με την οποία θα δοθεί 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η κ. Σβίγκου τονίζει ότι “οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό”, ότι η ΝΔ “σήμερα αποδεικνύει ξανά ότι είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της πιο ακραίας πλευράς των δανειστών” και “ο μεγαλύτερος εχθρός των εργαζομένων, των άνεργων, των ασθενέστερων”. Σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να δηλώσει ?παρών’ στο Βερολίνο και το ΔΝΤ, και όχι στην ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, για να υπογραμμίσει ότι η εντολή που έλαβε η κυβέρνηση από τον λαό για την έξοδο της χώρας από την κρίση με την κοινωνία όρθια “θα τηρηθεί απαρέγκλιτα”.

Αναλυτικά η δήλωση της Ράνιας Σβίγκου στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

“Η σημερινή στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν μας εξέπληξε. Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό.

Η ΝΔ είναι το κόμμα που έκοψε 11 φορές τις συντάξεις, που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI και εκτόξευσε μέσα σε μια πενταετία την ανεργία στο 27%. Σήμερα αποδεικνύει ξανά ότι είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της πιο ακραίας πλευράς των δανειστών, ο μεγαλύτερος εχθρός των εργαζομένων, των άνεργων, των ασθενέστερων”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter