Σβίγκου στην Humanité για τις γαλλικές εκλογές: Ο αγώνας ενάντια στην ακροδεξιά είναι αγώνας για τη δημοκρατία

Σβίγκου στην Humanité για τις γαλλικές εκλογές: Ο αγώνας ενάντια στην ακροδεξιά είναι αγώνας για τη δημοκρατία

Στη σημασία του αποτελέσματος των γαλλικών εκλογών για την Ευρώπη και στην αναγκαιότητα εκλογικής, πολιτικής αλλά και κοινωνικής ήττας της ακροδεξιάς, αναφέρεται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, στην παρέμβασή της στο αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας «Humanité» για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Σχολιάζοντας την προεκλογική τακτική της Μαρίν Λεπέν, η κ. Σβίγκου επισημαίνει ότι επιχειρεί να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος των λαϊκών συμφερόντων και να κρύψει το πραγματικό πρόσωπο της ακροδεξιάς, που αντιστρατεύεται τις πανανθρώπινες και δημοκρατικές αξίες.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται, επίσης, στο εξαιρετικό εκλογικό ποσοστό του Ζ.Λ Μελανσόν στον α’ γύρο και τονίζει ότι η μάχη της Αριστεράς πρέπει να συνεχιστεί στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Όσο μεγαλύτερη είναι η ήττα της Λεπέν στις 7 Μάη, τόσο καλύτερη θα είναι η θέση της Αριστεράς την επόμενη μέρα, για να υπερασπιστεί τις ιδέες της στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, υπογραμμίζει η Ρ. Σβίγκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter