Schneider Electric: Μεγάλο έργο στην «OPAP Arena», και χορηγία στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Schneider Electric: Μεγάλο έργο στην «OPAP Arena», και χορηγία στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Η Schneider Electric ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιρικό όμιλο της ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδο της, OPAP ARENA.

Η Schneider Electric επιλέχθηκε από τον όμιλο ως προμηθευτής ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και η εταιρεία προχώρησε σε διετή χορηγική συνεργασία. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα τέτοιου είδους στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Αναφερόμενος στη συμφωνία, ο διευθυντής πωλήσεων της Schneider Electric, κ. Θανάσης Τσακαρισιάνος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με μία ποδοσφαιρική ομάδα με τέτοια ιστορία, την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά ταυτοχρονα είμαστε περήφανοι που μας επέλεξε ως προμηθευτή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις νέες εγκαταστάσεις της OPAP ARENA!».

Από τη μεριά της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο εμπορικός διευθυντής, κ. Νίκος Καραούζας, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την Schneider Electric στην χορηγική οικογένεια της ομάδας μας και προχωράμε μαζί στη νέα εποχή που σηματοδοτείται από την είσοδο μας στην OPAP ARENA».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter