Σε ακρόαση καλεί η ΡΑΣ την Hellenic Train A.E για καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Σε ακρόαση καλεί η ΡΑΣ την Hellenic Train A.E για καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Η Ολομέλεια της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων αποφάσισε την Τρίτη την κλήση σε ακρόαση της Hellenic Train A.E , εξαιτίας της ολιγωρίας που επέδειξε στο αίτημα παροχής πληροφοριών σχετικά με τις ακυρώσεις και τις καθυστερήσεις δρομολογίων στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αθηνών και Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΡΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Hellenic Train A.E καλείται ενώπιον της Επιτροπής Ακρόασης της ΡΑΣ για παράβαση διάταξης του άρθρου 28 ( παργ. 5 Ν. 3891/2010), καθώς δεν προχώρησε στην άμεση παροχή πληροφοριών και στοιχείων που αιτήθηκε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων δια της Προέδρου της κ. Ιωάννας Τσιαπαρίκου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που ακυρώνονται/καθυστερούν δρομολόγια, και παράλληλα να γνωστοποιήσει σχέδιο δράσης με το οποίο θα αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του σιδηροδρομικού έργου.

Η ακρόαση της Hellenic Train A.E ενώπιον της ειδικής Τριμελούς Επιτροπής Ακρόασης της ΡΑΣ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Hellenic Train: Ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών λόγω… διακοπής ρεύματος – «Συγγνώμη» της εταιρείας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter