Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη μετά τον ξυλοδαρμό του

Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη μετά τον ξυλοδαρμό του

Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος που κατηγορείται μαζί με τον 21χρονο φίλο του για τη στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η μεταγωγή του διατάχθηκε μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από συγκρατούμενους του εν είδει τιμωρίας για τη πράξη του. 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης για αναφέρει για την υπόθεση σχετικά με το συμβάν στη φυλακή Αυλώνα:

«Ο προσωρινά κρατούμενος Α.Λ., 19 ετών, με εντολή Εισαγγελέα εισήχθη χθες στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο, ξεχωριστό από τους κοινούς χώρους κράτησης, μετά από σαφείς εντολές του Υπουργείου για την προστασία και την ασφάλειά του. Παρ’ όλα αυτά χθες το απόγευμα δέχθηκε επίθεση στο κελί του από άλλους κρατούμενους και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και ακολούθως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για έλεγχο. Κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας και επέστρεψε στη φυλακή. Το συμβάν ερευνάται πειθαρχικά και ποινικά για τους κρατουμένους.

Στο Κατάστημα έχει μεταβεί κλιμάκιο ανώτατων στελεχών του Υπουργείου για τη διερεύνηση του συμβάντος ενώ με ειδική απόφαση ο κρατούμενος Α.Λ. μετάγεται σε άλλο Κατάστημα Κράτησης. Παράλληλα δόθηκε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πειθαρχική έρευνα σχετικά με τυχόν ευθύνες υπαλλήλων του καταστήματος». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter