Σε άλλο επίπεδο ο Άδωνης – «Αδειάζει» τον ίδιο του τον εαυτό για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό (Video)

Σε άλλο επίπεδο ο Άδωνης – «Αδειάζει» τον ίδιο του τον εαυτό για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό (Video)

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα που για μία ακόμη φορά ο κύριος Άδωνης Γεωργιάδης και η κυβέρνηση της ΝΔ άλλα λένε και άλλα κάνουνε τελικά.

Για το ζήτημα του Ελληνικού έχει γίνει μεγάλος ντόρος και ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ που φώναζε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καθυστερούσε τόσα χρόνια την αξιοποίησή του. Ήταν ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης που τον Ιούλιο του 2019 έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ξανά και ξανά πως μέχρι τέλος του χρόνου οι μπουλντόζες θα έχουν μπει στο Ελληνικό.

Σε λίγες ημέρες όμως το 2019 φεύγει και οι μπουλντόζες όχι μόνο δεν έχουν μπει στο Ελληνικό, αλλά ούτε που αχνοφαίνονται. Ο κ. Γεωργιάδης όμως γνωστός για τις κυβιστήσεις του, πέντε μήνες μετά, αμφισβητεί τα ίδια τα λεγόμενά του.

«Δεν έχω πει ποτέ ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό έως το τέλος του χρόνου… Να μας κατηγορείται για αυτά που λέμε ευχαρίστως, όχι όμως γι αυτά που δεν λέμε»  αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στις 19 Δεκεμβρίου, όταν εύλογα ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αν έχουν κάποιο… πρόβλημα οι μπουλντόζες και καθυστερεί το έργο. 

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης «απειλεί»τον δημοσιογράφο κ. Δελλατόλα που επέμενε πως έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο από τον υπουργό, ότι θα βγάλει τα βίντεο στη φόρα εκθέτοντας τον.

«Δεν θέλω να σε βγάλω ψεύτη» του λέει ο κ. Γεωργιάδης αλλά τελικά καταλαβαίνουμε ποιος είναι ποιος σε αυτή την ιστορία… 

Δείτε το βίντεο με τις κωλοτούμπες του κ. Άδωνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter