Σε… άλλο μήκος κύματος ο Μητσοτάκης – Μιλά για μείωση ανεργίας και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας

Σε… άλλο μήκος κύματος ο Μητσοτάκης – Μιλά για μείωση ανεργίας και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας

Άλλη μία προσπάθεια «ωραιοποίησης» της υπάρχουσας κατάστασης στα εργασιακά και την οικονομία έλαβε χώρα στις Σέρρες.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιδόθηκε στο γνωστό σπορ της… διαστρέβλωσης των δεδομένων, απευθυνόμενος στο προσωπικό της εταιρείας κατασκευής γραφείων «Δρομέας», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχει επιτευχθεί «σε πολύ μεγάλο βαθμό», ο στόχος της κυβέρνησης για… μείωση της ανεργίας και δημιουργίας καλά πληρωμένων θέσεων εργασίας.

Και επειδή η «ανάπτυξη» κατά τη λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκης δεν έρχεται χωρίς «ποντάρισμα» στις προθέσεις των ιδιωτών, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πλέον, η ελληνική οικονομία είναι… πιο εξωστρεφής απ’ ότι πριν από τρία χρόνια και πως «θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται χωρίς τον ιδιωτικό τομέα».

«Ο πρώτος μας σκοπός όταν ήρθαμε στα πράγματα πριν από τρία χρόνια ήταν να μειώσουμε την ανεργία και να δημιουργήσουμε καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας. Το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Χρειάζεται να γίνουν ακόμη πολλά περισσότερα, αλλά θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται χωρίς τον ιδιωτικό τομέα. Και εάν δεν υπάρχει ένα κατάλληλο πλαίσιο το οποίο να ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να επενδύουν, να μπορούμε να μειώσουμε τη φορολογία τους, να τους διευκολύνουμε με θέματα όπως το κόστος ρεύματος, να απλοποιήσουμε τις αδειοδοτήσεις, τότε επιχειρηματική άνθηση δεν θα υπάρξει. Αυτό είναι κάτι το οποίο το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό για αυτό και σήμερα η ελληνική οικονομία είναι πολύ πιο εξωστρεφής από ότι ήταν πριν από 3 χρόνια…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός από τις Σέρρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter