Σε αναζήτηση ρόλου ο Άδωνης

Σε αναζήτηση ρόλου ο Άδωνης

Τι και αν έχασε ο «κουρεμένος» υπουργός στον «ανασχηματισμό» τις Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα), τα όνειρα και η ελπίδα πεθαίνουν τελευταία.

Έτσι λοιπόν αφού στο Ελληνικό είδε έστω μερικές μπουλντόζες να γκρεμίζουν στο σχετικό show που παρείχε η κυβέρνηση ελλείψει άλλου έργου, επανήλθε σήμερα με δηλώσεις όπου σύμφωνα με τον ίδιο -ούτε λίγο ούτε πολύ – οι επενδυτές περιμένουν ουρά που προφανώς μόνον ο ίδιος την βλέπει.

«Όλες οι μεγάλες επενδύσεις συνεχίζονται κανονικά, δεν έχει σταματήσει καμία. Σήμερα θα ξέρουμε αν θα μπορούμε να κάνουμε εκτάκτως αύριο διυπουργική για να εγκρίνουμε άλλη μια μεγάλη επένδυση που μας ήρθε από το “Enterprise Greece”», είπε ο Άδωνης αναζητώντας σήμερα ρόλο, έστω σκιά να ξαποστάσει από το στραπάτσο.

Μας ενημέρωσε ωστόσο πως λόγω κορονοϊού η ιδιωτικοποίηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν προχωράει αλλά τα ασημικά της οικογένειας που λέγονται λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Θεσπρωτίας και Καβάλας θα ξεπουληθούν με όλα τα νεοφιλελεύθερα «know-how».

Όσον αφορά τις κινέζικες επενδύσεις, και εκεί αναβλήθηκαν γιατί κόπηκαν τα ταξίδια λόγω κορονοϊού.

Εννοείται βέβαια πως για τον Άδωνη Γεωργιάδη ο φόβος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό, ελλείψει επενδυτών και ανάπτυξης λέει και μια κακή κουβέντα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει.

«Από εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πριν από τρεις εβδομάδες ότι δεν ανοίγουμε την οικονομία γρηγορότερα, τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα ρωτάνε γιατί δεν κλείσαμε την οικονομία γρηγορότερα. Δεν τους πιάνεις πουθενά», είπε ο υπουργός που μάλλον δεν θέλει να καταλάβει τι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ή μάλλον δεν θέλει να δείξει ότι καταλαβαίνει..

Τώρα τι θα κάνει ο Άδωνης όταν κάποιος του πει να περιοριστεί στο νέο του ρόλο παραμένει άγνωστο…

Εξάλλου υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν οράματα στον ξύπνιο και στον ύπνο τους…

Διαβάστε επίσης: Ολομέτωπη «επίθεση» Κοττάκη σε Άδωνη: Ο Μητσοτάκης εξευτέλισε τον Γεωργιάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter