Καταγγέλλει συνθήκες απομόνωσης

Σε απεργία πείνας ο Χριστόδουλος Ξηρός

Απεργία πείνας ξεκίνησε από σήμερα Παρασκευή, ο Χριστόδουλος Ξηρός, καταγγέλλοντας την απομόνωσή του στο Πειθαρχείο του Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός κρατείται κάτω από συνθήκες απομόνωσης, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, στο νοσοκομείο κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού, χωρίς ωστόσο να είναι ασθενής ούτε πειθαρχικά τιμωρημένος.

«Αρνούμενος να συμμετάσχω στην παρωδία της καλούμενης απονομής δικαιοσύνης και ζητώντας να σταματήσει επιτέλους η σε βάρος μου εκδικητική μεταχείριση ξεκινάω από αύριο 22 Ιουνίου 2018 απεργία πείνας με μοναδικό αίτημα να βγω από το παράνομο καθεστώς απομόνωσης και να τοποθετηθώ σε κανονική πτέρυγα με πλήρη δικαιώματα», υποστηρίζει στο κείμενο που δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.