Σε απολογία για το «ντου» Δ. Μελισσανίδης και Γ. Παπαδόπουλος

Σε απολογία για το «ντου» Δ. Μελισσανίδης και Γ. Παπαδόπουλος

Σε απολογία κλήθηκαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας 1, για την Πέμπτη (3/10), λόγω της εισβολής τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα!

Ως γνωστό την Κυριακή που μας πέρασε (29/9) οι δύο άνδρες εισέβαλαν στα αποδυτήρια των διαιτητών και με έντονο τρόπο διαμαρτυρήθηκαν στον Ελβετό ρέφερι Στέφαν Κλόσνερ, κάτι που έγραψε ο ίδιος με κάθε λεπτομέρεια στο φύλλο αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/2051100 από 30/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη και του κ. Ι. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ και γ’, 2 περ. α΄, γ’ και ε’, 3 περ. α΄και στ’, του Π.Κ. της ΕΠΟ και άρθρο 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα

Ο διαιτητής Κλόσνερ έγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήρια μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκεσε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει».

Πιθανές ποινές

Με βάση τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι 12 μήνες και πρόστιμο μέχρι 50.000 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter