Σε απολογία ο Φορτούνης

Σε απολογία ο Φορτούνης

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα απολογηθεί ο Κώστας Φουρτούνης την ερχόμενη Τετάρτη (13.00) για τη συμπεριφορά του, μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. 

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του μέσου του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να τιμωρηθεί είτε με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε με δύο για υβριστική συμπεριφορά.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο Φορτούνης, με το οποίο άνοιξε το σκορ, πανηγύρισε μπροστά από την μαθητική εξέδρα της ΑΕΚ, φωνάζοντας «εγώ σας γ…». Γι’ αυτή του την ενέργεια ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 17-10-18 και ώρα 13:00) τους κάτωθι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της ΕΠΟ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter