Σε απόλυτη σύγχυση ο Άδωνης λόγω βουλεύματος για το σκάνδαλο Novartis απειλεί… (Video)

Σε απόλυτη σύγχυση ο Άδωνης λόγω βουλεύματος για το σκάνδαλο Novartis απειλεί… (Video)

Η δημοσιοποίηση του βουλεύματος που καταρρίπτει το κυβερνητικό μύθευμα «περί σκευωρίας» στην υπόθεση Novartis φαίνεται ότι έχει κάνει τον Άδωνη Γεωργιάδη να απολέσει την ηρεμία του.

Ο υπουργός βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση, όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ρίχνοντας απλά μία ματιά στις δημόσιες τοποθετήσεις του ενώπιον του τηλεοπτικού φακού από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Στις εν λόγω εμφανίσεις του παρατηρούνται ρεσιτάλ… αυτοαναίρεσης, σχετικά με το αν -για τον ίδιο- πρόκειται ή όχι για «σκευωρία», αν ζήτησε ή όχι συγγνώμη από όσους λασπολογούσε. Κάθε παρέμβαση κρύβει και κάτι… διαφορετικό, ώστε να μην πλήττει κανείς.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: Αλλάζει ξανά το τροπάριο ο Άδωνης – Νέο… ρεσιτάλ αυτοαναίρεσης (Video)

Πέραν των «ήξεις – αφίξεις», χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών, η σύγχυση του Άδωνη Γεωργιάδη φάνηκε και μέσω μίας άκρως ενδιαφέρουσας τοποθέτησής του το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ, όταν και ο υπουργός δεν δίστασε να προχωρήσει ακόμη και σε εκβιαστικές δηλώσεις για το έργο των δικαστών που, όπως είπε παρότι σέβεται την απόφαση, το θεωρεί παράλογο.

«Στη Δημοκρατία όλοι κρίνονται και οι δικαστές γι’ αυτά που γράφουν και ο καθένας αποφασίζει πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του σε ντροπή ή σε τιμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του στη συνέχεια για την -κατά την άποψή του- «παράλογη» απόφαση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter