Σε άσχημη κατάσταση ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα – Σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας (Photo)

Σε άσχημη κατάσταση ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα – Σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας (Photo)
Πηγή φωτογραφίας: twitter

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν σύφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust πυροβόλησε θανάσιμα τη διευθύντρια φωτογραφίας , τη 42χρονη Χάλινα Χάτσινς με όπλο που ήταν αντικείμενο του σκηνικού.

Παράλληλα, σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική νοσηλεύεται και ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.

Διαβάστε επίσης: Η προφητική ανάρτηση του Άλεκ Μπάλντουιν: «Αναρωτιέμαι πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος»

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, φαίνεται ο Άλεκ Μπάλντουιν να είναι σκυμμένος στην άκρη του δρόμου ενώ σε μια άλλη μιλάει στο τηλέφωνο. 

 

Σύμφωνα με το BBC, η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας γουέστερν του 19ου αιώνα στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ στο Νέο Μεξικό όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι πρωταγωνιστής και συμπαραγωγός. 

Η αστυνομία του Νέου Μεξικό διερευνά το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα σαφές πως συνέβη το δυστύχημα και γιατί το όπλο ήταν γεμάτο. Προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου.

Η ανάρτηση της 42χρονης Χάλινα Χάτσινς λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα από τα γυρίσματα

 

«Οι λεπτομέρειες δεν είναι σαφείς αυτή τη στιγμή, αλλά εργαζόμαστε για να μάθουμε περισσότερα και υποστηρίζουμε μια πλήρη έρευνα για αυτό το τραγικό συμβάν», δήλωσαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Κινηματογραφιστών Τζον Λίντλεϊ και η εκτελεστική διευθύντρια Ρεμπέκα Ράιν σε δήλωση, σύμφωνα με το Associated Press.

Η ταινία Rust, σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Σόουζα, έχει τον Άλεκ Μπόλντουιν στον ρόλο του παράνομου Χάρλαντ Ραστ, που πάει να βοηθήσει τον 13χρονο εγγονό του που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για φόνο.

Ο 63χονος Μπόλντουιν, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, κυρίως για το ότι μιμείτο τον Ντόναλντ Τραμπ στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Τον Μάρτιο του 1993, ο 27χρονος ηθοποιός Μπράντον Λι, ο γιος του αστέρα των ταινιών πολεμικών τεχνών Μπρους Λι, σκοτώθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της ταινίας The Crow. Το όπλο είχε γεμιστεί με άσφαιρα, αλλά η αυτοψία έδειξε πως ο ηθοποιός χτυπήθηκε από σφαίρα 0,44 μπλοκαρισμένη μέσα στην κάννη που βλήθηκε όταν συμπρωταγωνιστής τράβηξε τη σκανδάλη, χτυπώντας τον στην κοιλιακή χώρα. Η έρευνα που διενεργήθηκε κατέληξε στο ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία από «αμέλεια».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter