Σε αυτό το σημείο βρέθηκε θαμμένος ο Γραικός – Τι έλεγε ο δολοφόνος του πριν μερικούς μήνες (Photos -Video)

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε θαμμένος ο Γραικός – Τι έλεγε ο δολοφόνος του πριν μερικούς μήνες (Photos -Video)

Σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα καθώς επίσης και το αγροτικό του αυτοκίνητο το οποίο είχε θάψει στον ίδιο χώρο

Πρόκειται για τον έμπορο με τον οποίο ο Γραικός είχε την τελευταία συναλλαγή.

Ειδική μονάδα επιστημόνων του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην επιχείρηση με τεχνικό εξοπλισμό και ειδικό ανιχνευτή μετάλλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χτύπησε σήμα ο ανιχνευτής και αμέσως αποφασίστηκε να σκαφτεί ο χώρος. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης, το αυτοκίνητο και και ό,τι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος κατά την πολύωρη ανάκριση που ακολούθησε φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον κτηνοτρόφο και κατά τη διάρκεια συνάντησής τους λογομάχησαν με αποτέλεσμα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος κτηνοτρόφος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 46χρονος έμπορος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Όπως ομολόγησε σκότωσε τον επιχειρηματία για λόγους οικονομικούς.

Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας του 59χρονου, αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Τον είχε τσιμεντώσει στη μονάδα

Όλο αυτό το διάστημα της εξαφάνισής του, τα τελευταία δυόμισι χρόνια η οικογένεια του επιχειρηματία, τον αναζητούσε επίμονα. Μάλιστα είχε απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που ερευνούσε την υπόθεση. Πριν από μήνες, η δημοσιογράφος αιφνιδίασε τον έμπορο και του ζήτησε να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του.



Η δημοσιογράφος εντόπισε τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να πάνε στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις με τσιμέντο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες. Από τότε η ρεπόρτερ ζητούσε διακριτικά από τις Αρχές να ερευνηθεί το σημείο αυτό με ειδικούς ανιχνευτές, κάτι που έγινε τώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον καθ’ομολογία δολοφόνο και την Α. Νικολούλη

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει»

Μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος η χήρα του Γραικού είπε κλαίγοντας:

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..».

Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016, όταν έφυγε από τα σφαγεία της Χαλάστρας με το αυτοκίνητο του, ένα αγροτικό. Κάμερες ασφαλείας κοντινής επιχείρησης, τον είχε καταγράψει με το αυτοκίνητο του να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα ακολουθούσε για να επιστρέψει σπίτι του.

Στο βίντεο φαινόταν μπροστά από τον επιχειρηματία να προπορεύεται με μικρή απόσταση μεταξύ τους, ένα αυτοκίνητο ανοιχτού χρώματος με αναμμένα φώτα. Ο 59χρονος ακολουθούσε χωρίς να έχει ανάψει τα δικά του φώτα.

Η κάμερα κατέγραψε τα δύο οχήματα μέχρι που έφτασαν στη διασταύρωση. Σε εκείνο το σημείο ο επιχειρηματίας φάνηκε να ανάβει φλας για να στρίψει προς τα αριστερά. Η έρευνα έδειξε πως το αυτοκίνητο που προπορευόταν ανήκε στον έμπορο με τον οποίο είχε λίγη ώρα πριν την οικονομική συναλλαγή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter