Σε διαρκή ταλαιπωρία από τον Μπακογιάννη το Σύνταγμα – Προανήγγειλε «ειδική διαδρομή» του Ράλι Ακρόπολις

Σε διαρκή ταλαιπωρία από τον Μπακογιάννη το Σύνταγμα – Προανήγγειλε «ειδική διαδρομή» του Ράλι Ακρόπολις

Μετά την υποβάθμιση του Συντάγματος και του ιστορικού κέντρου από τον αποτυχημένο, πανάκριβο και ακαλαίσθητο Μεγάλο Περίπατο του δημάρχου Αθηναίων, σειρά έχει το «Ράλι Ακρόπολις».

Σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ότι το ράλι επιστρέφει με τον χαρακτήρα που του αξίζει, δηλαδή –όπως είπε- τον παγκόσμιο χαρακτήρα του, προανήγγειλε πως για πρώτη φορά θα υπάρξει ειδική διαδρομή γύρω από την πλατεία Συντάγματος. «Θα έχουμε αγώνα γύρω από την πλατεία Συντάγματος», όπως είπε.

«Αυτό έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα πως θα προβληθεί σε πάνω από 100 χώρες. Είναι λοιπόν μια τρομερή διαφήμιση για την πόλη, είναι μια τρομερή διαφήμιση για την Αθήνα», είπε ο ίδιος θυμίζοντας την «κυβερνητική λογική» απέναντι στον Οίκο Dior.

Έτσι για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ξεχνώντας την βρώμα πολλών περιοχών, τα κλειστά μαγαζιά και την συνεχή υποβάθμιση της πόλης καθώς και τα μεγάλα προβλήματα υποδομών και εξαγγέλλει εικόνες προβολής του ιδίου.

Παραμένει απορίας άξιο αν ο κ. Μπακογιάννης έχει περπατήσει λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια ή στις πλατείες του κέντρου ή ακόμα και στις «εμπορικές περιοχές» για να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε οργανωμένες πρωτεύουσες της Ευρώπης, αισθητικά καλαίσθητες, καθαρές και λειτουργικές… και σε εικόνες βιβλικής καταστροφής μετά από μνημόνια, πανδημίες και ταξική πολιτική.

Προφανώς ο κύριος Μπακογιάννης μπέρδεψε την Αθήνα με το Πριγκιπάτο του Μονακό! 

Όπως και να ΄χει οι χορηγοί μπορεί να έχουν τον κ. Μπακογιάννη στην εκτίμησή τους, μπορεί ο ίδιος να έχει εξασφαλίσει διεθνή πλάνα προβολής του, αλλά οι πολίτες της πόλης μάλλον έχουν αντίθετη ιδέα…

Και προσοχή μην πέσει κανένα αυτοκίνητο σε καμιά πανάκριβη ζαρντινιέρα-οχυρωματικό έργο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter