Σε διαθεσιμότητα οι νταήδες αστυνομικοί που χτύπησαν 11χρονο Ρομά (Video)

Σε διαθεσιμότητα οι νταήδες αστυνομικοί που χτύπησαν 11χρονο Ρομά (Video)

Μετά το σάλο που προκάλεσε το περιστατικό αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας και μάλιστα σε βάρος ενός 11χρονου αγοριού Ρομά που ήρθε στο προσκήνιο από αυτόπτες μάρτυρες και από κάμερα που κατέγραψε το απαράδεκτο αυτό σκηνικό, η ΕΛΑΣ παρενέβη και έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που πρωταγωνίστησαν. 

Ειδκότερα, μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως «με απόφαση του Αρχηγείου οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάσσεται σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βάρος ανηλίκου ημεδαπού στο Μενίδι, ανακοινώνεται ότι ήδη από χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, για τα αποτελέσματα της οποίας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωσε που καταλήγει ως εξής:

«Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί.

https://www.facebook.com/neocore.hpride/videos/1283274955394225/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter