Σε δίκη η Λίνα Στουρνάρα – Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το eHealth Forum 2014

Σε δίκη η Λίνα Στουρνάρα – Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το eHealth Forum 2014

Δίωξη_x000D_
για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την_x000D_
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος της Λίνας Νικολοπούλου- Στουρνάρα,_x000D_
συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα για την υπόθεση_x000D_
του eHealth Forum 2014. 

Η διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος αποδίδεται σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον της Χριστίνας Παπανικολάου, πρώην γενικής γραμματέα Δημόσιας Υγείας και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ. Η δικάσιμος ορίστηκε για τις αρχές Ιουνίου. Σε ότι αφορά τις τυχόν ευθύνες υπευθύνων του ΚΕΕΛΠΝΟ, η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη: Επιβεβαίωση του Documento: Στον εισαγγελέα πόρισμα για «δώρο» του ΚΕΕΛΠΝΟ στη σύζυγο Στουρνάρα – Της ανέθεσαν παράνομα έργο

Πρόκειται για μια υπόθεση που όπως πολλάκις έχει αποκαλύψει το Documento, αφορά την απευθείας ανάθεση στην εταιρεία της κ. Στουρνάρα, Mindwork Business Solutions, του επίμαχου τριήμερου συνεδρίου, το οποίο είχε προϋπολογισμό 713 χιλιάδων ευρώ. Το Documento, σε δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής, είχε αποκαλύψει το πόρισμα- φωτιά που είχε φτάσει στην Εισαγγελία και στο οποίο αποτυπώνονταν οι παράτυπες και παράνομες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν προκειμένου η εταιρεία της κ. Στουρνάρα να αναλάβει, με απευθείας ανάθεση τη διοργάνωση του eHealth forum 2014, έπειτα και από υπουργική απόφαση του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο χρόνος και κυριότερα η Δικαιοσύνη θα δείξει εάν παραβιάστηκε ο νόμος, προκειμένου η διοργάνωση του συνεδρίου να καταλήξει –μέσω του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ- στην εταιρεία της κ. Στουρνάρα. Μέχρι τότε, συνιστούμε σε όσους φροντίζουν να κάνουν για μια ακόμα φορά λόγο για «σκευωρία», ψυχραιμία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter