Σε δύο βάρκες ο Παπαδημητρίου για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου (Video)

Σε δύο βάρκες ο Παπαδημητρίου για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου (Video)

Οι αντιδράσεις για την αντισυνταγματική γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου περί του ρόλου της ΑΔΑΕ έχουν εξαπλωθεί σε όλο το πλαίσιο του πολιτικού και νομικού κόσμου, αγγίζοντας ακόμη και τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι εκφράζουν τη διαφοροποίησή τους από τις απόψεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που κινούνται παράλληλα με τη γραμμή Μαξίμου.

Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κώστα Τζαβάρα, ήταν η σειρά του Μπάμπη Παπαδημητρίου να εκφράσει τη διαφωνία του με την τοποθέτηση Ντογιάκου, δίχως ωστόσο να παρεκκλίνει και από την κυβερνητική γραμμή.

«Η ερμηνεία των νόμων είναι δουλειά των δικαστηρίων και των δικαστών. Εγώ στη θέση του Ντογιάκου δεν θα έβγαζα αυτή τη γνωμοδότηση…», ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στον ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη να εκφράζει την έκπληξή του. «Εδώ έχουμε είδηση», σημείωσε, με τον Παπαδημητρίου να απαντά άμεσα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ολοκλήρωσε τον συλλογισμό του ως εξής: «διαβάζοντάς τη (σ.σ τη γνωμοδότηση) ως βουλευτής που ψήφισα υπέρ του νόμου, δεν βλέπω να έχει κάνει κάποιο λάθος στην ερμηνεία του ο Ντογιάκος». «Όχι» στη γνωμοδότηση, «ναι» στην… ερμηνεία για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ούτως ώστε να μην… στεναχωρηθεί και το Μαξίμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter