Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Κατηγορία κινδύνου 4

Σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις στη Χαλκιδική λόγω επικινδυνότητας – Έκλεισαν δρόμοι

Συνεδρίασε εκτάκτως χθες το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Χαλκιδικής και της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς η περιοχή της Χαλκιδικής έχει κατηγορία κινδύνου "4", για σήμερα, Παρασκευή. 

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να τεθούν σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις της Περιφέρειας, των δήμων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας , του Δασαρχείου, του Λιμενικού Σώματος και των Εθελοντικών Ομάδων της περιοχής, έτσι ώστε να είναι έτοιμες σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν με όσα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα διαθέτουν και με περιπολίες στις δασικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας της Χαλκιδικής.

Επίσης εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές από τις 7 το πρωί της Παρασκευής ως το Σάββατο την ίδια ώρα

Οι περιοχές για τις οποίες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι οι εξής:

  • Για την Κασσανδρεία η περιοχή Μεσονήσι, η περιοχή του Γλαρόκαβου και η κορυφογραμμή από το Κασσανδρινό μέχρι τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής.
  • Για τη Σιθωνία η κορυφογραμμή από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι τη Συκιά.
  • Για το τρίτο πόδι οι δασικές περιοχές της Ουρανούπολης και της Κομίτσας.   
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.