Ολοκληρώθηκε η νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια – Τι εντόπισαν οι αρχές

Ολοκληρώθηκε η νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια – Τι εντόπισαν οι αρχές

Ολοκληρώθηκε η νέα επιχείρηση της αστυνομίας που ξεκίνησε στις 6 το πρωί στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, όπου αργά χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναικό Πρακτορείο από αστυνομικές πηγές, διενεργήθηκαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα του κτιρίου που εκτιμάται ότι αποτελούσαν «ορμητήρια» για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Oι αρχές βρήκαν μέσα στα διαμερίσματα αντιασφυξιογόνες μάσκες, φωτοβολίδες και πέτρες.

Οι έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων γίνονται παρουσία εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες Κυριακή έγιναν έξι συλλήψεις σε δώμα κτιρίου στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, οι 2 στην οδό Στουρνάρη και οι 20 στην πλατεία Εξαρχείων.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 33 συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων ενώ οι προσαγωγές έφτασαν τις 53, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε άλλες πόλεις προσήχθησαν συνολικά 31 άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια. Ειδικότερα, 18 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Πάτρα και 7 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter