Θάνατοι τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε εξέλιξη έρευνα για το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Θάνατοι τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε εξέλιξη έρευνα για το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Πολλά είναι τα ερωτήματα που ανακύπτουν για την υπόθεση της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της μητέρας των τριών κοριτσιών, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, η 33χρονη, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας φέρεται να χορήγησε κεταμίνη στο παιδί της, εμφανίζεται να την προμηθεύτηκε από φαρμακαποθήκη.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν κατά πληροφορίες αν αυτό το ενδεχόμενο ισχύει, ενώ ενδιαφέρον είναι το στοιχείο, χωρίς αυτό να σχετίζεται απαραιτήτως με την υπόθεση, είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης εργάζεται στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αχαΐας. Ως σημαντικό, αξιολογείται επίσης το στοιχείο ότι ο ίδιος ο σύζυγος της συλληφθείσας για τη δολοφονία της κόρης της, συνεργαζόταν ως οδηγός με φαρμακαποθήκες.

Στο μεταξύ, άφαντος παραμένει από το πρωί ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης. Ο 30χρονος, έχει κλειστό εδώ και ώρες το τηλέφωνό του και φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της συντρόφου του για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter