Σε εξέλιξη η συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στη Βουλή και αποτελεί την πρώτη θεσμική μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών. Υπενθυμίζεται ότι αποτελεί μέρος των συναντήσεων του Στέφανου Κασσελάκη μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες:

«Γεια σου Νίκο. Πάλι σε καναπέ κάθομαι», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μπροστά στις κάμερες ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης τον συνεχάρη για την εκλογή του.

«Συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη συζήτηση», απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Να συναντιόμαστε όλοι οι αρχηγοί για τα μεγάλα θέματα, όπως την ακρίβεια, τα εθνικά θέματα. Είναι κρίσιμη συγκυρία, χαίρομαι, να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας, πεδίο εμπιστοσύνης και συναινέσεως» σημείωσε.
«Ο κόσμος θέλει λύσεις. Το πιο προοδευτικό πράγμα είναι να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για να επισημάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι «Από πέρυσι, όταν ξεκίνησε η περιπέτεια προσπαθήσαμε να το αναδείξουμε με θεσμικό τρόπο (…) Θα καταφέρουμε να μην υπάρξει συγκάλυψη και οι υπεύθυνοι του παρακράτους να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» .
«Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό στη Διάσκεψη και να μην προσπαθούν να υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση όπως προβλέπει το Σύνταγμα;», αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter