Σε ευρωπαϊκή ρότα ο Αρης, 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα

Αλλο ένα βήμα προς την έξοδο του στην Ευρώπη έκανε ο Αρης, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν τη διαφορά των εφτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος και είναι αγκαλιά με την επίτευξη του στόχου τους.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και το πρώτο 45λεπτο σημαδεύτηκε από τη φάση του 22’. Ο Τιλίκα «έσκαψε» την μπάλα στον Ριέρα, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουέστα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Χριστόπουλου, μετά από σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, το παιχνίδι όμως συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 56’ ο Ριέρα βρέθηκε και πάλι… φάτσα με τον Κουέστα, χωρίς να μπορέσει για δεύτερη φορά να τελειώσει τη φάση. Ο Αρης ανέβασε στροφές στο τελευταίο ημίωρο. Στο 68’ σουτ του Γκάμα πέρασε άουτ και στο 74’ οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ. Ο Γκάμα πέρασε κάθετη πάσα στον Μαντσίνι κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί. Στο 81’ ο Ροζ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας άγγιξε την ανατροπή στο 88’. Ο Μπαράλες έκανε την προβολή και ο Κουέστα με διπλή απίθανη απέκρουσε την μπάλα.

Ο Β. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χριστόπουλο, Πασαλίδη, Σούντγκρεν, Δεληζήση.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ (40’ Πασαλίδης), Χριστόπουλος, Άλβαρες, Βαλιέντε (60’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τιλίκα (90’ Κρέσπι), Σίτο (60’ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (60’ Γκόμες), Μπαράλες.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (63’ Τζέγκο), Ματέο Γκαρσία (63’ Σίλβα), Μαντσίνι, Γκάμα (89’ Μπερτόγλιο), Μάνος.

Ετικέτες