Σε γραμμή Σαμαρά η Γεννηματά συσπειρώνεται με τον Μητσοτάκη με… άπιαστα όνειρα!

Σε γραμμή Σαμαρά η Γεννηματά συσπειρώνεται με τον Μητσοτάκη με… άπιαστα όνειρα!

Πολύ λίγο κράτησαν οι ήπιοι «προοδευτικοί» τόνοι εντός του ΚΙΝΑΛ αφού με την πρώτη ευκαιρία, και μάλιστα ιδιαίτερα «ύποπτη» ευκαιρία, η επικεφαλής του Φώφη Γεννηματά βγήκε από τα δεξιά της ΝΔ και μάλιστα σε γραμμή Σαμαρά.

Με αφορμή την ιστορία Μιωνή στην Προανακριτική Επιτροπή με τα τόσα ερωτηματικά (και άλλα τόσα που δεν λέγονται) η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε απευθείας στον Αλέξη Τσίπρα … επικρίνοντας τη ΝΔ γιατί αποφεύγει να επιρρίψει ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό και περιορίζεται -όπως λέει- στην απόδοση ευθυνών του Νίκου Παππά.

«Παρότι είναι εμφανείς οι σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εντύπωση προκαλεί η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να εστιάζει στην απομάκρυνση του κ. Παππά. Δείχνει δηλαδή τον ενδιάμεσο και απαλλάσσει το “αφεντικό” από οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ίσως είναι λογικό για την κυρία Γεννηματά να ελπίζει πως αποδυναμώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξανακερδίσει τμήμα των ψηφοφόρων της, ίσως και πιστεύοντας σε σημερινές αναφορές στα ΜΜΕ, απορεί ωστόσο κανείς αν πράγματι το πιστεύει.

Αν δηλαδή πιστεύει πως με δεξιές πολιτικές και κρούστα προοδευτικότητας μπορεί να κερδίσει πίσω τους ψηφοφόρους που έχασε με μνημόνια, ΔΝΤ, δανειακές και χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων που φέρουν τις υπογραφές πολλών στελεχών της παράταξής της.

Για να μην μιλήσουμε για εκείνους που βρίσκονται ήδη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «ιδιαίτερα χρήσιμα» πολιτικά δεκανίκια.

Η κυρία Γεννηματά μιλάει μάλιστα για «μαγαζί» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και «παραμάγαζα» με αξιοποίηση (όπως λέει) του βαθέως κράτους της Δεξιάς.

Αν τα πιστεύει αυτά είναι βαθιά νυχτωμένη, αν δεν τα πιστεύει είναι ακόμα χειρότερα.

Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις εξυπηρετεί την Δεξιά, στη γραμμή που δυστυχώς πάντα ήξερε.

Αλλά αποκλείεται να μην γνωρίζει πως τέτοιες «αποκαλύψεις» συχνά δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε αναγκαστικά αληθινές…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter